Coehoornsingel 117, 9711 BR Groningen, Nederland
+31 (0) 6 53 43 23 30
contact@laptify.nl

Oplevering MVP Greenspoon

Software ontwikkeling en IT-oplossingen in Groningen

Oplevering MVP Greenspoon

Recentelijk heeft Laptify de minimum viable product (MVP) van Greenspoon opgeleverd. In samenwerking met de CEO van Greenspoon, Leonard Lohmeyer zullen we langzaam de horeca markt van Hamburg betreden. De samenwerking tussen Laptify en Greenspoon staat in de kinderschoenen maar heeft enorme potentie.

Leonard Lohmeyer had het volgende te zeggen over de samenwerking met Laptify: “Laptify has been supporting us since the conceptualization of our business and has been a pro-active and reliable technical partner, and by now co-founder. It is a pleasure to work together with these ambitious and pleasant personalities to bring our vision to life.”

Met spanning kijken wij uit naar verdere ontwikkeling van het unieke product van Greenspoon. Momenteel kunnen gebruikers alleen op uitnodiging gebruik maken van de applicatie.

Is jouw bedrijf of organisatie zich ook aan het oriënteren in de spannende wereld van startups, informatie technology en artificial intelligence neem dan contact met ons op. Want jouw visie in combinatie met onze kennis creëren buitengewone kansen.