Coehoornsingel 117, 9711 BR Groningen, Nederland
+31 (0) 6 53 43 23 30
contact@laptify.nl

Oplevering nascholingssysteem UMCG

Software ontwikkeling en IT-oplossingen in Groningen

Oplevering nascholingssysteem UMCG

In samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) heeft Laptify het nieuwe nascholingssysteem ontwikkeld.

Door middel van dit moderne systeem kunnen het UMCG en het CTM eenvoudig hun brede aanbod presenteren met gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen. Op deze wijze kunnen nieuwe cursisten zich eenvoudig aanmelden voor een cursus naar keuze. Door het aanbieden van verschillende filter opties is het extra eenvoudig om de juiste cursus te vinden.

Naast het aanbieden van cursussen presenteert het systeem ook op aantrekkelijke wijze aankomende symposia. Tevens biedt deze pagina ook direct de mogelijkheid tot inschrijving voor het symposium.

Tot slot heeft Laptify ondersteuning geboden in het achterliggende process door middel van een dashboard. Hierin worden alle cursussen, symposia, inschrijvingen en ook de facturatie geregeld.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan IT ondersteuning, een nieuwe webapplicatie of een moderne mobiele applicatie voor iOS of Android, neem dan contact met ons op.