Coehoornsingel 117, 9711 BR Groningen, Nederland
+31 (0) 6 53 43 23 30
contact@laptify.nl

Lancering Salonbase

Software ontwikkeling en IT-oplossingen in Groningen

Lancering Salonbase

Met veel trots lanceert Laptify in samenwerking met zijn investeerders het nieuwe nummer één reserveringssysteem voor kappers, Salonbase!

Salonbase is een snel en gebruiksvriendelijk boekingssysteem bedoeld voor de ondernemer in de kappers- en beautysector die graag meer tijd voor de klant wil overhouden. Salonbase is de complete oplossing voor het beheren van je afspraken. Ons agendasysteem is uitgerust met een aantal innovatieve features waardoor Salonbase je kan helpen om een aantal veelvoorkomende problemen in de kapperszaak of beautysalon te voorkomen.

Wij zijn er om de vaak tijdrovende telefonische interactie met je klanten tot een minimum te beperken zodat jij meer tijd hebt voor je klant in de salon.

Omdat het werken met Salonbase zo makkelijk gaat, is een apparaat met internetaansluiting (bijvoorbeeld je mobiele telefoon) het enige dat je nodig hebt!

Salonbase is beschikbaar in twee varianten. De eerste variant is het basis abonnement. Deze beschikt over een digitale agenda, automatische herinneringsmail en een delay knop voor als afspraken uitlopen. De tweede variant, het premium abonnement, komt met een online boekingssysteem waar de klant zelf op eenvoudige wijze een afspraak kan plannen. Ook beschikt het premium abonnement over onze elegante widget, die op elke pagina van de website van de salon beschikbaar is.

Kijk op de website van Salonbase voor meer informatie over het product en het afsluiten van een abonnement!