Coehoornsingel 117, 9711 BR Groningen, Nederland
+31 (0) 6 53 43 23 30
contact@laptify.nl

Salonbase AI assistent

Software ontwikkeling en IT-oplossingen in Groningen

Salonbase AI assistent

Recent hebben we Salonbase ontwikkeld en na het succesvol onboarden van onze eerste klanten, gaan we een innovatieve feature toevoegen: de AI assistent. Het doel van deze assistent is om het boekingsproces voor klanten gemakkelijker te maken door het mogelijk te maken om afspraken te boeken via Whatsapp en Messenger.

Echter, onze AI assistent doet meer dan alleen het helpen van klanten. Ook de kappers in het dashboard worden ondersteund met nieuwe inzichten. De AI assistent analyseert de boekingsgegevens en biedt kappers aanbevelingen om hun agenda optimaal te benutten. Zo kan de assistent gaten in het schema opvullen en upsell-mogelijkheden suggereren, waardoor kappers meer klanten kunnen bedienen en meer omzet kunnen genereren. Dankzij deze slimme aanbevelingen worden onze klanten niet alleen effici├źnter, maar ook winstgevender in hun werk.

Indien je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die deze feature kan bieden voor jouw salon, neem dan gerust contact met ons op.