Coehoornsingel 117, 9711 BR Groningen, Nederland
+31 (0) 6 53 43 23 30
contact@laptify.nl

DentalCens nu beschikbaar voor ZZP-ers in de mondzorg

Software ontwikkeling en IT-oplossingen in Groningen

DentalCens nu beschikbaar voor ZZP-ers in de mondzorg

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we zojuist de DentalCens FlexApp hebben gelanceerd, in samenwerking met onze partner DentalCens. Met deze app kunnen ZZP-ers in de mondzorg flexibel opdrachten uitvoeren, waardoor ze hun werkuren beter kunnen beheren en tegelijkertijd kunnen werken waar en wanneer ze willen.

We zijn trots op deze samenwerking en we hopen dat deze app de mondzorgsector zal transformeren door meer flexibiliteit te bieden aan tandheelkundige professionals. Ons doel is om de mondzorg te moderniseren en te verbeteren door middel van technologie en innovatie, en de DentalCens FlexApp is daar een perfect voorbeeld van.

Dank aan het ons team en Sebastiaan van Wermeskerken voor hun harde werk en toewijding aan dit project. We kijken uit naar een succesvolle lancering en we hopen dat iedereen net zo enthousiast zal zijn over deze app als wij dat zijn!

Voor ZZP-ers is de DentalCens FlexApp nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play store.
Praktijken kunnen zich middels deze link aanmelden.